LED: Traditionelt lys holder ikke længere!

Når du gerne vil skifte belysningen ud i hjemmet, er det ikke længere de traditionelle lyskilder du skal skifte til – der er nemlig kommet en fræk udfordrer på markedet, der har noget at
have sin ting i. Vil du gerne have muligheden for at finde ud af de mange fordele ved at skifte pærer ud til LED pærer, som er den nye udfordrer, kan du med fordel læse med her.

LED photo
Photo by timo_w2s
  • Spar op til 80% på strømmen – Når du vælger du LED pærer, får du en pære, der ikke bruger ret meget strøm og du vil derfor kunne spare helt op til 80% af den strøm du bruger på belysning i dag. Det kan over ganske kort tid blive til en del penge – derfor er det et meget vigtigt punkt at tage med i overvejelserne, når du skal have skiftet belysningen ud.
  • En lav varmeudvikling – Når du vælger at bruge LED pærer, vil du ikke på samme måde, som med både energisparepærer og glødepærer, opleve en varmeudvikling. Det betyder at du lettere kan skifte pæren ud, tage den ud selv om den har været tændt og lade børnene lege med de forskellige pærer. Det gør altså ikke noget at bruge LED pærer i børneværelset.
  • Intet UV- eller IR lys – Du bliver ikke generet på samme måde af blandt andet UV- og IR lys, som du ellers vil kunne. Det giver et mere behageligt lys at kigge på, det giver et mere behagelig lys at arbejde ved og alt i alt, er det bare et meget mere behageligt lys, der kommer ud af en lampe med en LED pære – har du ikke prøvet det endnu, er det bare om at komme i gang – du fortryder det ikke.
  • Indeholder ikke tungmetaller – Du kommer ikke til at have problemer med nogen form for tungmetaller, for det er der ikke i LED pærer. Det er altså en miljøvenlig pære du vælger, så udover at spare penge, tænker du også på miljøet, og med de mange timer en LED pære kan lyse, vil du også have mulighed for her at tænke på miljøet, da en LED pære kan holde helt op til 50 år ad gangen.

Mange fordele ved LED pærer

Der kan ikke være tvivl om at LED pærer er det rigtige valg, for langt de fleste, så er du ikke kommet i gang med at skifte belysningen ud endnu, vil det helt sikkert være en god ting starte her, hvor du kan finde mange gode informationer om LED pærer.